Sletthei opp søndag 2. juni 2024

tte er ett bakkeløp ifra Grushåla på Kvarstein til Sletthei. Fellesstarten for de som skal løpe er søndag kl. 12.00. Turgruppen starter fra kl. 10.15 og utover.
Vi håper også at mange vil ta turen opp på forhånd for å heie eller for å få seg en fin tur til Sletthei. Det vil bli servering av bakervarer fra Moseid på toppen til alle som har tatt turen til Sletthei denne søndagen.
Påmeldingen og utdeling av startnummer vil være ved startområde ifra kl. 1115. Vi deler inn i ulike klasser avhengig av hvor mange som stiller til start. Vinneren i de ulike klassene premieres. I tillegg vil det bli utdelt premie til alle som deltar (både løpere og turgåere).
I tillegg må du huske å ta med stemplingskort for KVIL-trimmen. Du får med deg poster på vei opp til toppen. Stemplingskort og kart kan hentes på butikken.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.