TIL KVIL-medlemmer

Validering av informasjon: Ber alle medlemmer gjøre dette innen 1. januar 2021.

For å bekrefte/endre din informasjon så trykker du deg inn på linken nedenfor. Når du har åpnet linken, klikker du på «Min profil» og logger deg inn med e-post og passord eller med din konto i Min Idrett. Om du ikke har en bruker, eller mangler passord så kan du trykke på «Hent engangskode» og du vil bli tilsendt et passord på e-post. 

http://kvarsteinil.idrettenonline.no/     

Det er også slik at fra og med 2021 så vil ikke kontingenten komme sammen med utsendelse av KVIL-trimmen slik som i år og tidligere år. Dere vil nå få denne på E-post. Det er derfor viktig å bekrefte Epost eller legge til hvis dette ikke er lagt til din profil .

Barn kan ha samme Epost og mobilnummer som foresatte da de aller minste ikke har dette.


For spørsmål om dette så kan dere kontakte meg direkte på 48234815 eller pmskomedal@gmail.com. Idrettslagets E-post er: post@kvarstein-il.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.