KVIL trimmen 2016

Vi ønsker å gjenta suksessen fra de 4 siste årene og inviterer alle til å komme i litt i bedre form gjennom å utnytte det flotte turterrenget i vårt nærområde.  Ta med familien på tur og finn de 10 postene som er plassert ut på Kvarsteinheia.  Postene er lett synlig.  På hver av postene er det en kort beskrivelse av stedet hvor posten er plassert.

Alle husstander på Kvarstein skal nå ha fått en konvolutt i postkassen. Dersom du trenger flere stemplingskort (maks. 1 kort pr. deltager), kan du hente flere kort på Joker Kvarstein.  Postene er utplassert i perioden fra 1. mai til og med 30. september 2016.

Alle som leverer inn stemplingskortet, er med i trekning av flotte premier. I år vil vi også premiere de som har funnet noen av postene – vi oppfordrer derfor ALLE til å levere inn stemplingskort som er benyttet. Stemplingskortet må leveres på Joker Kvarstein innen 1. oktober 2016 dersom du vil være med i trekningen.

Her er bilde fra post 1 ved Sletteheisteinen.

Her ved post 1 Sletteheisteien

Her ved post 1 Sletteheisteien

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.