KVIL trimmen 2015

Vi ønsker å gjenta suksessen fra de 3 siste årene og inviterer alle til å komme i litt i bedre form gjennom å utnytte det flotte turterrenget i vårt nærområde. Ta med familien på tur og finn de 10 postene som er plassert ut på  Kvarsteinheia. Postene er lett synlig. På hver av postene er det en kort beskrivelse av stedet hvor posten er plassert.

Alle husstander på Kvarstein får fra 07.05.2015 en konvolutt med 1 kart hvor postene er avmerket og 2 kort for stempling på postene. Dersom du trenger flere stemplingskort (maks. 1 kort pr. deltager), kan du hente flere kort på Joker Kvarstein.

Postene er utplassert i perioden fra 7. mai til og med 30. september 2015. Alle som leverer inn stemplingskortet, er med i trekning av flotte premier. I år vil vi også premiere de som har funnet noen av postene.

Stemplingskortet må leveres på Joker Kvarstein innen 1. oktober 2015 dersom du vil være med i trekningen om premier.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.