SLETTHEI OPP – BAKKELØP 31. MAI 2014

Dette er ett bakkeløp ifra Grushåla på Kvarstein til Sletthei. Fellesstarten for de som skal løpe er lørdag kl. 15.00. Turgruppen starter fra kl. 13.30 og utover.

Vi nevner at vinnertida i fjor var på 16 min og 45 sekunder. En utrolig imponerende tid!

Vi håper også at mange vil ta turen opp på forhånd for å heie eller for å få seg en fin tur til Sletthei.   Det vil bli servert gratis saft og grillmat på toppen til alle som har tatt turen til Sletthei denne søndagen.

Påmeldingen og utdeling av startnummer vil være ved startområde ifra kl. 1400.  Vi deler inn i ulike klasser avhengig av hvor mange som stiller til start.  Vinneren i de ulike klassene premieres.  I tillegg vil det bli utdelt premie til alle som deltar (både løpere og turgåere).

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.