KVIL trimmen 2014

Vi ønsker å gjenta suksessen fra de 2 siste årene og inviterer alle til å komme i litt i bedre form gjennom å utnytte det flotte turterrenget i vårt nærområde.  Ta med familien på tur og finn de 11 postene som er plassert ut på Kvarsteinheia.  Postene er lett synlig.  På hver av postene er det en kort beskrivelse av stedet hvor posten er plassert.

Alle husstander på Kvarstein får innen 01.05.2014 en konvolutt med 1 kart hvor postene er avmerket og 2 kort for stempling på postene.  Dersom du trenger flere stemplingskort (maks. 1 kort pr. deltager), kan du hente flere kort på Joker Kvarstein.

Postene er utplassert i perioden fra 1. mai til og med 30. september 2014.   Alle som leverer inn stemplingskortet, er med i trekning av flotte premier. I år vil vi også premiere de som har funnet noen av postene. 

Første premie er et gavekort på ”Kjøp i Vennesla” på kr 3.000 – det går til en av de som har funnet alle postene.  I tillegg er det flere gavekort på kr 1.000 på Joker Kvarstein og ”Kjøp i Vennesla”.  Antall premier bestemmes ut fra antall deltagere – jo flere som deltar og flere premier trekker vi. Det er gratis å delta!

Stemplingskortet må leveres på Joker Kvarstein innen 1. oktober 2014 dersom du vil være med i trekningen om premier. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.