KVIL trimmen 2013

Også i år vil Kvarstein IL bidra til at alle kommer i bedre form gjennom å utnytte det flotte turterrenget i vårt nærområde.  Ta med familien på tur og finn de 10 postene som er plassert ut på Kvarsteinheia.  Postene er lett synlig.  På hver av postene er det en kort beskrivelse av stedet hvor posten er plassert.

Konvolutt med kart og stemplingskort er levert ut til alle husstandene på Kvarstein.  Dersom du trenger flere stemplingskort (maks. 1 kort pr. deltager), kan du hente flere kort på Joker Kvarstein.  Postene er utplassert i perioden frem til og med 30. september 2013.

Alle som leverer inn stemplingskortet, er med i trekning av flotte premier. Første premie er et gavekort på ”Kjøp i Vennesla” på kr 3.000.  I tillegg er det flere gavekort på kr 1.000 på Joker Kvarstein og ”Kjøp i Vennesla”.  Antall premier bestemmes ut fra antall deltagere – jo flere som deltar og flere premier trekker vi. Det er gratis å delta!

Stemplingskortet må leveres på Joker Kvarstein innen 1. oktober 2013 dersom du vil være med i trekningen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.