KVIL-TRIMMEN

Kvarstein IL ønsker å bidra til at alle kommer i bedre form gjennom å utnytte det flotte turterrenget i vårt nærområde.  Ta med familien på tur og finn de 10 postene som er plassert ut på Kvarsteinheia.  Postene er lett synlig.  På hver av postene er det en kort beskrivelse av stedet hvor posten er plassert.

Onsdag 2. mai deler vi ut en konvolutt med kart og stemplingskort til alle husstandene på Kvarstein.  Dersom du trenger flere stemplingskort (maks. 1 kort pr. deltager), kan du hente flere kort på Joker Kvarstein.  Postene er utplassert i perioden fra 1. mai til og med 30. september 2012.

De som finner alle postene er med i trekning av flotte premier. Første premie er et gavekort på ”Kjøp i Vennesla” på kr 3.000.  I tillegg er det flere gavekort på kr 1.000 på Joker Kvarstein og ”Kjøp i Vennesla”.  Antall premier bestemmes ut fra antall
deltagere – jo flere som deltar og flere premier trekker vi. Det er gratis å
delta!

Stemplingskortet må leveres på Joker Kvarstein innen 1. oktober 2012 dersom du vil være med i trekningen.

zp8497586rq
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.