Bondesliga

Kvarstein spilte høstens siste kamp i Bondesliga serien tirsdag 06.09.  Laget møtte ”Å gå a båden” på Moseidmoen og kampen endte med tap 2-4.   

Det var en velspilt kamp med høyt tempo og mange sjanser, med andre ord en publikumsvennlig kamp.  Men foruten totalt 5 innbyttere og undertegnede, var det ingen tilskuere som fikk med seg det som skjedde ute på banen denne flotte septemberkvelden. 

”Å gå a båden” åpnet best og etter 10 minutter stod det 0-2.  Det sviktet i de bakre rekker hos Kvarstein når motstanderen fosset fremover.   Øystein Aas var hentet hjem fra Åseral til kampen – mulig det var den lange reisen som gjorde at han bommet på store sjanser etter ca 20 minutter.

Etter at motstanderen gikk opp til 3-0 kom endelig et Kvarstein-mål slik at det 1-3 ved pause.  Målscorer for Kvarstein var Knut Arne med et kontrollert skudd i hjørnet.

I 2. omgang stod kampen og vippet.  Kvarstein kjørte på med folk fremover, men uten å få uttelling.  Etter 27 minutter kom 1-4 og kampen var i realiteten avgjort.  Like etter scoret Kenneth et fint mål, men nærmer kom vi ikke og sesongens 2. tap var et faktum. Kvarstein ender dermed på 3. plass i årets serie.  

Kveldsmat i form av baguetter og cola ble serverte av Knut Arne Moseid før alle gikk hjem.  


Best casino online payouts
Fra venstre: Martin Bjørgum, Knut Arne Moseid, Kenneth Aukland, Kevin Olsen, Patrick Olsen, Øystein Aas, Roger Hansen og Bjørn Tore Aabel.  Sittende foran: Morten Rosaas

765qwerty765
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.